Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Δέκα Ετών, Διαζευγμένη

Σήμερα το πρωί ξεκινήσαμε σαν μία χαρούμενη οικογένεια για το Κυριακάτικο μπάνιο μας.
Φτάσαμε στη παραλία και αφού καθίσαμε χαρούμενοι, το μάτι μου έπεσε σε ένα βιβλίο της γυναίκας μου: ΔΕΚΑ ΕΤΩΝ, ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΗ - Nozoυντ Αλι. Είναι ένα βιβλίο 179 σελίδων. Το ρούφηξα, όπως ένας καπνιστής το τσιγάρο του. Δεν με άφησε να καταλάβω καν πως το τελείωσα. Δεν με άφησε να σκεφτώ τι γίνετε γύρω μου. Η μόνη μου σκέψη ήταν, τι είναι αυτό που διαβάζω.

Την εποχή που όλα μας φαίνονται φυσιολογικά σε κάποια άκρη του κόσμου, όχι άγνωστη σε μας, είναι νόμιμη η …………… ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ.

Συνηθίζεται να παντρεύουν τις κόρες τους σε ηλικία 8 – 13 ετών. Οι παράγοντες που ωθούν τους πατέρες στη πράξη αυτή πριν από την εφηβεία είναι πολλοί. «Η φτώχια, η έλλειψη μόρφωσης και η τοπική κουλτούρα». Οι λόγοι που προβάλουν είναι πολλοί και διάφοροι: οι οικογενειακή τιμή, ο φόβος της μοιχείας, το ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε αντίπαλες φυλές…. «Στην ύπαιθρο μάλιστα», προσθέτει η ερευνήτρια, «μια λαϊκή παροιμία διαβεβαιώνει ότι ο γάμος με κορίτσι εννέα χρονών εξασφαλίζει ευτυχισμένη ένωση» Η συνέχεια που θα διαβάσετε με έκανε να βουρκώσω, «Πρόσφατα, ένα εννιάχρονο κοριτσάκι από την Υεμένη, που το πάντρεψαν με ένα Σαουδάραβα (κτήνος), πέθανε τρείς μέρες μετά το γάμο» Συγκλονιστικό ???? Διαβάστε και την συνέχεια, «Οι γονείς της θα έπρεπε να κάνουν ολόκληρο θέμα» Φυσιολογικό ???? «Αντί αυτού, έσπευσαν να ζητήσουν συγνώμη από το σύζυγο, λες και επρόκειτο για κάποιο εμπόρευμα κακής ποιότητας, και του πρόσφεραν ……………….. την επτάχρονη αδελφή της»

Πού είναι όλες αυτές οι οργανώσεις, η φορείς, που κυνηγάνε στα τυφλά ηλεκτρονικά εγκλήματα παιδεραστίας, και δεν επεμβαίνουν στην Υεμένη, ώστε να σταματήσει όλο αυτό. Ποίος Θεός είναι αυτό που επιτρέπει τέτοια εγκλήματα σε παιδικές ψυχές, πού βέβαια, δεν καταλαβαίνουν ότι τα στέλνουν στην κόλαση, και όχι στον παράδεισο. Ότι την πρώτη νύχτα ματώνουν και δεν ξέρουν γιατί ????? Και αντί να τους πιάσουν και να τους τα κόψουν και να τους τα δώσουν να τα φάνε, και αν δεν γραφόταν αυτό το βιβλίο, αμφιβάλω αν ξέραμε τι γίνεται εκεί κάτω !!!!!!!!!

Και πώς το μάθαμε γιατί η Νοζούντ ‘Αλι είχε το θάρρος να πολεμήσει για την ελευθερία της, και να ζητήσει ………. ΔΙΑΖΥΓΙΟ.


Γ.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger